På Paul Taylor skapar vi måltider på naturens villkor. Vi har ett tajt samarbete med lokala odlare och producenter och skapar allt utifrån sånt som finns tillgängligt för dagen.
Lunch. Två rätter att välja mellan, varav en vegetarisk. Och alltid med härbakat bröd, kikärtsmör och kaffe.
Middag. Middag Tisdag – Lördag serveras en a la carte meny. För er som vill avnjuta en komplett 6 rätters meny med det bästa köket och säsongen har att erbjuda så rekommenderar vi er ”Hela resan”
Barhäng. I baren har vi en massa kul viner. Och öl. Och alkoholfria drycker också förstås.
I vår lilla lanthandel hittar du jättefina, lokalt producerade och ekologiska råvaror – mjölk, yoghurt och så grönsaker i säsong förstås, att plocka ihop själv till middagen. Vill du ha inspiration och tips på vad du kan laga, bara fråga! Skulle något i lanthandeln bli osålt förädlar vi det i köket och serverar i restaurangen.
Är dörren öppen så är lanthandeln öppen – välkommen!