Välkomna till Paul Taylor sommar.

Vi server lunch Måndag – Fredag från 11 – 15, lång lunch på Lördagar kl.12 – 15 + middagar Fredag + Lördag från kl.17.

På menyn hittar ni det bästa från gårdarna runt stockholm som i vanlig ordning passionerat och respektfullt förädlas och grillas till perfektion. I de immiga glasen fyller Ruth på med det godaste i dryckesväg som produceras i total harmoni med naturen.

Varmt välkomna till krogen och lanthandeln som hyllar jorden, bonden och människa genom njutning.

Följ oss på
instagram

@paultaylorlanthandel

Tjena kompis!
Idag är vi stängt för lunch.
Välkomna för middag från kl 17 och lunch som vanligt imorgon.
☀️🌿🍽️🍷

Den 2/9 är vår 4:e födelsedag men också vår sista dag med våran älskade lilla restaurang i Sundbyberg Paul Taylor lanthandel. Kom gärna ner och fira med ett sista möte på denna plats.

Efter mycket glädje och mycket slit har vi bestämt oss för att ta en paus. Vi kommer att lämna över stället i varma händer till David som kommer att driva det vidare med våran underbara personal i samma anda. Målet var att skapa en cirkulär destination i Sundbyberg med en mat och dryckesprodukt som hyllar våra bönder och hantverkare inom dryckes industrin. Vi känner nu att vi har lyckats med uppdraget och väljer att gå vidare för att fortsätta våran mission om en grön gastronomisk revolution.

Vi tackar alla underbara stammisar, tillresta gäster och hela Sundbyberg för att ni tagit in oss i era hjärtan och njutit på vårt lilla hörn. Hoppas att ni fortsätter besöka detta lilla ställe som skapar upplevelser med underbar eftersmak i dag men också för framtiden.

Kram och tack Ruth, Erik, Mattias, Petter och Paul

===

Saturday September 2nd we celebrate our 4th birthday here at PTL and also our last day running our beloved little restaurant here in Sundbyberg – Paul Taylor Lanthandel.
Please come down, celebrate and be with us for a final time here in Sundbyberg.
After much joy and much toil, we have decided to take a break.

In warm hands, we will hand the keys over to David who will continue to run the space in the same spirit along with our wonderful staff. Our goal was to create a circular destination in Sundbyberg with a food and beverage offer that celebrates our local farmers and wonderful artisans of the beverage industry. We now feel that we have succeeded in our quest and choose to move on to continue our mission of igniting a green gastronomic revolution.

We thank all the wonderful regulars, visiting guests and the whole of Sundbyberg for taking us into your hearts and enjoying our time here on our little corner. We really hope that you continue to visit this small place that creates experiences with a wonderful aftertaste today but also for the future.

Kram och tack,
Ruth, Erik, Mattias, Petter and Paul

Bringing this delight back on Saturday September 2nd kl 12-15.
We are celebrating the PTL 4th birthday with a Saturday lunch service kl 12-15.
☀️🍽️🍷🌿
LUNCH MENY* :
Reko-kyckling eller falafel med
blomkål, dragonkräm, färskpotatis, kantareller, bönor, svensk nouc cham
195 :-
===
Burgare på ko från Gröna gårdar eller växtfärs från Havredals med
karamelliserad lök, tryffel & dijonmajo, Almnäs Tegel, frasig dillpotatis, saltgurka
195:-
☀️🍽️🍷🌿
#bokabord via #linkinbio

*med reservation för andringar

Lunch is served… 🍽️🌿🍷
Kl 11-14