På Paul Taylor skapar vi måltider på naturens villkor. Vi har ett tajt samarbete med lokala odlare och producenter och skapar allt utifrån sånt som finns tillgängligt för dagen.

Frukost. Kaffe och bullar, ta med eller ät här. Gröt kokar vi på beställning. Och brer mackor på nybakt bröd.

Lunch. Två rätter att välja mellan, varav en vegetarisk. Och alltid med härbakat bröd, kikärtsmör och kaffe.

Fika. Kaffe, te och nåt bakat finns alltid.

Långlunch. På lördagar serverar vi vår härliga långlunch, en fix meny i tre serveringar: sallad, salt och sött (halva priset för barn under 12).

Middag. Fredag och lördag är vi kvällsöppna för middag. Välj två eller tre rätter (plus ost)

Barhäng. I baren har vi en massa kul viner. Och öl. Och alkoholfria drycker också förstås.

I vår lilla lanthandel hittar du jättefina, lokalt producerade och ekologiska råvaror – mjölk, yoghurt och så grönsaker i säsong förstås, att plocka ihop själv till middagen. Vill du ha inspiration och tips på vad du kan laga, bara fråga! Skulle något i lanthandeln bli osålt förädlar vi det i köket och serverar i restaurangen.

Är dörren öppen så är lanthandeln öppen – välkommen!

Vår meny

Följ oss på @paultaylorlanthandel för dagens meny.


Dagens meny

#dagenslunch #torsdag

Älgfärsbiff, sötsyrlig lök, gräddsås + rårörda lingon 😍 .
. .
.
.
.
.
#dagens #eatin #takeaway #eatathome #sundbyberg #fabriksparken #vasagatan15 #behindwillys #stockholm #lanthandel #cafe #deli #restaurant #grocer #odling #ptl #paulsvensson #tareqtaylor #sustainable #community #food #local #welcome #ennydefintionpålokalt