Jul & Nyår 2020


Julmiddag

Annorlunda men igenkännbart, så skulle man kunna beskriva vår julmiddag! För råvarorna och smakerna vi börjat längta efter nu igen, de finns här – i ny kostym och i middagsform.

Mycket grönt utlovas, men inte bara, om ni inte själva vill förstås. Sånt som både människor och planet mår bra av blir det hur som helst. Själva kommer vi i värsta julstämningen när vi lagar upp den här menyn. Så kom och fira in en mysig och jättegod jul med oss!

Ladda ner meny jul (pdf)

Vill du uppleva julen PTL style hemma hos dig?

Mellan 2 och19 december, varje torsdag och fredag klockan 15–17 kan du plocka upp din julmiddagskasse hos oss i Sundbyberg – yes du hörde rätt! Vi vill ju inte att du och dina närmaste ska missa vår tolkning av det bästa julen har att erbjuda – PTL style.

Julmiddagskassen bygger på samma meny och samma underbara smaker som dem vi bjuder på på restaurangen. Allt vi ber om är att du bokar och betalar i förväg.

Boka julmiddag kasse har!


Nyår

SOLD OUT!

WE HAVE SOLD OUT OF OUR NYÅRSKASSE FOR 2020.

WE HOPE TO FEED YOU IN 2021.

I år kan du också fira nyår med Paul Taylor Lanthandel – fast hemma. Beställ din nyårsmiddag förberedd och klar och ägna årets sista kväll åt mys, bubbel och vänner. Det blir ett verkligt lyxigt, smidigt, monstergott och hållbart sätt att avsluta 2020 på!

Vi laddar kylarna så fulla vi bara kan, men obs att antalet nyårsmiddagskassar är begränsat.

Bon appétit och gott nytt år!

Ladda ner meny nyårsmiddag (pdf)

Beställ här